Aalborg Universitet giver mulighed for en spændende og lærerig studietid både fagligt og socialt.

En uddannelse på Aalborg Universitet har gruppearbejdet i højsædet og man får derigennem mulighed for at beskæftige sig med det, man virkelig brænder for – sammen med andre, der brænder for det samme.

Aalborg Universitet tilbyder mange forskellige og spændende uddannelser, hvor gruppearbejde er i fokus. Samtidig er der fokus på undervisning og selvstudie. Hvert semester ender ud i projektarbejde, som lægger op til gruppearbejde.

SE OGSÅ WhatsApp har nu over 700 mio. aktive brugere

Gennem gruppearbejde på Aalborg Universitet bliver de faglige og sociale kompetencer styrket samtidig med, at man har mulighed for at samarbejde med erhvervslivet, hvilket giver et godt afsæt til arbejdsmarkedet. På Aalborg Universitet består grupperne typisk af fire-fem medlemmer og man vælger selv sin gruppe alt efter faglig interesse.

Fordelene ved gruppearbejde er, at der under forløbet kommer flere øjne på arbejdet og der derved udvikles resultater. Samtidig lærer man at samarbejde samt hvilke processer, der dertil høre.

– ”Arbejdsmarkedet efterspørger personer, der kan arbejde i teams, og jeg anser det derfor som en bonus at have gruppearbejdet med i min rygsæk,” fortæller Christian Christensen, der læser Samfundsøkonomi på Aalborg Universitet.

I processen gennem gruppearbejde kommer man tæt på sine gruppemedlemmer og man bliver således en del af et fællesskab.

– ”Jeg lærte hurtigt mine medstuderende at kende, fordi vi skulle arbejde sammen i grupper, og det har gennem hele studiet givet mig et stort socialt netværk,” siger Kamilla Kors, der studere sociologi på Aalborg Universitet.

Man planlægger selv arbejdstiden indbyrdes i gruppen og har således også mulighed for at pleje andre interesser udover studiet.

SE OGSÅ De gratis konkurrencer er ikke gratis

På Aalborg Universitets mange afdelinger er der grupperum, der er forbeholdt gruppearbejde for de studerende, der således giver mulighed for at arbejde på universitetet. Som gruppe bestemmer man selv, hvor man ønsker at arbejde – det kunne også være hjemme ved et gruppemedlem.

Der er dog ikke noget krav om, at man skal arbejde i grupper på Aalborg Universitet. Ønsker man at arbejde alene, er det også en mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *