I går trænede Deportivo la Coruña for sidste gang inden mødet mod det danske mandskab fra Aalborg. Det så skidt ud for spaniolerne, som kun nettede 5 gange i løbet af den lange træning. Så hvis man kiggede på holdets gejst og morale under gårsdagens træning, så det godt ud for nordjyderne, som selv mente, at de var parate til aftenens opgør.

Ikke bare oddsene var i mod Aab, men også hvis man fulgte statistikkerne. For danske hold har det generelt svært mod spanske hold. I 57 kampe i gennem årenes løb har kun 9 sejre været til danske hold, hvorimod spaniolerne har løbet af sted med 39 sejre.

Kedelig 1. halvleg
Aab viser sin skarphed fra start, og lægger ud med et farligt angreb efter bare halvandet minut. Venstrefløjen er fri, og sender en høj farlig bold ind i gæsternes målfelt, som både Aab’s nyindkøbte angriber Luton Shelton brænder, og derefter Caca, som fumler med bolden lige en meter fra stregen. Men det var ikke blot Aab, som ikke hang helt sammen, også Deportivo la Coruña’s spillere virkede mærkede af deres dårlige resultater i La Liga, hvor det er blevet til en skuffende 9. plads ind til videre. Deportivo la Coruña og Aab hang simpelthen ikke sammen, og de to hold spiller en dårlig første halvleg, med kun få gode perioder.

Chance på chance
Kampen startede som første med et aggressivt angreb fra Aab. Men derefter skulle vi heller ikke langt frem før Aab’s venstrefløj Anders Due, får scoret kampens første mål. Det er efter en indspilning, at Anders Due står yderst til venstre i feltet, han får tørret en mand, hvorefter han hugger bolden af sted og Aab får en drømmestart på anden halvleg. Efter målet var det som om, at Deportivo la Coruña vågnede lidt op, chancerne begyndte at komme, og danskernes forsvar fik pludselig travlt.

Men ligesom man troede, at spaniolerne ville udligne, sker det utrolige for Aab. Et flot gennemspil ender pludselig i fødderne på Enevoldsen, som kan spille Anders Due fri, for anden gang, og derfra kan han sparke bolden stille i et næsten frit mål, og gøre sensationen for Aab komplet. Det var et fuldt ud fortjent mål, som nordjyderne kunne indkassere efter 72 minutter.

Kampen derefter fortsatte med chancer på chancer og i det 87. minut begår Deportivo la Coruña’s målmand straffespark på Kasper Risgård. Der var store protester mod straffesparket. Og først 2 minutter efter kan Michael Jakobsen sparke den sikkert op i højre hjørne, og dermed afgøre kampen fuldstændig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *