Hvis der er noget der altid har været populært i ’den moderne tidsalder’, så er det uden tvivl popcornmaskiner. En popcornmaskine er – som navnet antyder, en maskine, der kan lave popcorn. ’Lave og lave’ – det er nok for meget sagt.

Du skal naturligvis have dine ’popcorn’, som skal ind og varmes i maskinen. Når popcornene når den rette temperatur springer de ud – og bliver til de popcorn, som man kan spise (og ikke majskernerne).

Det som vi forbinder popcorn med, er uden tvivl det at gå i biografen. Men i dag kan du få popcorn på mange andre måder. Alligevel er det stadigvæ biografen som vi forbinder popcorn med. Når man er i biografen skal man da selvfølgelig have en coca-cola og et bæger med lune popcorn.

LÆS OGSÅ Spotify vil opkøbe SoundCloud

I virkeligheden er det en skam, at danskerne forbinder popcorn med biograf. For popcorn er meget mere end at være i biografen. Faktisk er popcorn slet ikke så usunde som slik og chips, hvorfor det kunne være en god erstatning til fredags- eller lørdagssikket.

Men før nu, har det ikke rigtigt været muligt.. for en popcornmaskine har været stor og meget dyr. Sådan er det heldigvis ikke længere. I dag er det relativt nemt at finde små og billige popcornmaskiner. Nej, de kan ikke lave popcorn til 20 mennesker på en gang – men til en 5-10 mennesker – absolut.

Og nej, de kan nok ikke holde i 10 år. Men til den pris som jeg introducerer dig for om lidt, kan det også være lige meget. Bare de kan holde i en 2-3 år. Og ved ud hvad? Det kan de.

De helt små popcornmaskiner, som er udmærket til en almindelig eller stor familie, kan købes fra blot 500 kroner og opefter. Og for de penge får du altså en maskine, som kan lave en god skål popcorn – på en 5-10 minutter.

Og så er det bare noget sjovere at bruge en maskine fremfor en gryde eller mikroovn. Når popcorn bliver lavet i en maskine, så er det bare noget bedre, end de andre måder, som de blive lavet på. Det er der absolut ingen tvivl om.

LÆS OGSÅ Aalborg Universitet har gruppearbejde i højsædet

Popcornmaskiner kan købes mange forskellige steder. Du kan købe dem i fysiske butikker eller på nettet. De fysiske butikker har dog ofte et langt mindre udvalg, samtidig med at priserne er noget højere, end hvad de er på internettet.

Dette skyldes at konkurrencen på internettet er meget større, end hvad den er i de fysiske butikker. Tænk over det: hvor tit har du set en popcornmaskine i en ’rigtig’ fysisk butik? Ikke særlig tit, vel?

Vi anbefaler at du køber en lidt dyrere popcornmaskine. Vi siger ikke at den behøver at koste flere tusinde kroner. Slet ikke. Du skal blot tænke over, at det sjældent er en god ide, at købe den billigste model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *