Forskellen på at vinde og tabe er oftest ikke at give op. Sådan lyder et gammelt ordsprog – og det må sandelig siges, at være et leveråd som grundlæggeren af den nye platform, Fashion My Way, har taget til sig.

Den 25-årige serieiværksætter, Christian Holmgaard, har inden for den seneste årrække stået bag en række mere eller mindre succesfulde start-ups.

Holmgaard var bl.a. en af de første i Danmark som så værdien i såkaldte ”mikroinfluenter”, hvorfor han lancerede bloggerplatformen find-bloggere.dk, hvor virksomheder og fritidsbloggere kan finde hinanden.

En platform som senere er blevet succesfuldt afhændet til et internationalt bloggernetværk.

Seneste skud på stammen for den unge iværksætter er beauty-platformen Fashion My Way. Platformen indsamler tilbud på make-up- og fashion-produkter fra hundredvis af online butikker og hjælper brugerne med at finde det bedste tilbud på netop dét produkt, de søger.

Det lå dog ikke umiddelbart i kortene, at make-up skulle være omdrejningspunktet for det næste projekt, som iværksætteren skulle dedikere sit liv til.

Havde du sagt til mig for et halvt år siden, at make-up ville fylde 80% af mine vågne timer, så ville jeg have fortalt dig, at du måtte have spist søm”, griner Christian Holmgaard, da vi møder ham i sin lejlighed på Frederiksberg.

Idéen kom til ham en dag, da han indvilligede i gøre sin søster selskab på hendes shoppingtur i centrum af København.

Hun har en række produkter som hun sværger til – og de bliver alle solgt forskellige steder! Så vi traskede rundt fra butik til butik i timevis, både for at finde de enkelte af ’hendes’ mærker, men også for at finde de bedste tilbud på dem.”.

Samme aften havde Holmgaard allerede skitseret det første udkast til forretningsmodellen og ringede til en af sine kammerater fra studietiden:

Jeg plejer altid at teste mine idéer af på min ven Rasmus – han er den største pessimist jeg kender. Så når jeg kan høre begejstringen i hans stemme, så ved jeg, at der er potentiale.”

Christian Holmgaard havde knapt nok færdiggjort sin kandidatuddannelse på Copenhagen Business School, før han dedikerede sig til projektet på fuld tid.

De første bejlere står også allerede i kø for at få fingre i andele i projektet, men ifølge Christian Holmgaard er det dog ikke på nuværende tidspunkt en del af planen, at ejerkredsen skal udvides.

Han afviser dog ikke, at det kan komme på tale på sigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *