Går du med gode tanker om at ville gøre noget mere for miljøet, men gør du aldrig rigtig noget ved det? Så er du ligesom de fleste af os andre, som også har gode intentioner, men svært ved at føre dem ud i livet.

Og det er der ikke noget at sige til. Vores hverdag er fyldt op med masser af distraherende elementer, der stopper os fra at gøre alle de ting, som vi i virkeligheden gerne vil nå.

Oveni hatten så er der naturligvis kun 24 timer i et døgn, som vi kan gøre brug af – men lige det, kan vi nok ikke gøre så meget ved.

Hvis du derimod ønsker at ændre noget her og nu, så kan du gøre nogle af de følgende ting:

1. Køb genbrugsgenstande

I stedet for at gå ud i butikker og købe nyt tøj, så kan du købe brugt tøj fra andre. I dag betyder dette ikke, at du skal ned i en gammel genbrugsforretning og se på ældgammelt tøj.

Du kan blot hoppe online på Facebook eller Instagram, hvor mange sælger deres flotte designertøj for næsten ingen penge. Så kan du ligne en million uden at bidrage til overforbrug.

2. Køb økologisk

En anden ting, som du kan gøre allerede i dag, er at købe økologisk. Ved at gøre dette støtter du landbrug, hvor man har øje for miljøet fremfor at bruge unaturlige sprøjtemidler.

Det er en nem lille ting at begynde på, som ikke kræver det store fra dig – du skal bare lægge de rette varer ned i kurven.

3. Skrot den gamle miljøsviner

For det tredje kan du droppe din bil, hvis det er en gammel miljøsviner. Disse bør ikke køre rundt, da de sviner mange gange mere end nye mere miljøvenlige modeller.

Derfor skal du heller ikke bare sælge den videre, men vælge at få den skrottet. Du kan for eksempel få en stor skrotpræmie fra Skrotbil.net, der kan hjælpe dig hele vejen.

Held og lykke med at blive mere grøn – det er ikke nemt, men hvis vi står sammen, er det nemmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *