Nu er julen overstået og alle gaverne er blevet pakket ud. Og det ved vi alle sammen godt, hvad betyder. Dette er nemlig ensbetydende med det helt store januar-udsalg i begyndelsen af 2018 – et brag af en shopping fest, hvor billige udsalgsvarer bliver langet henover disken i stor stil.

Tilbud, udsalg og billige priser online såvel som offline er bare en lille del af, hvad vi alle kan forvente. Spar 40 %! Spar 50 %! Spar 80 %! Faktisk når vi dårligt at ligge julen bag os for udsalget er jo allerede startet allerede i slutningen af december – hverken forbrugere og butikker kan vente.

Hvis du vil have større økonomisk råderum her i januar, så kan du med fordel låne penge nu fra Santander Consumer Bank, der ofte hjælper danskere, der lige har brug for lidt økonomisk hjælp til at få udnyttet alle de bedste tilbud. Der er i hvert fald ingen grund til at gå glip af de bedste tilbud, bare fordi du ikke lige på stående fod har den nødvendige kapital.

Gode råd til januar shopperen anno 2018

Hvad enten du jæger efter udsalg i de fysiske butikker – i Danmark eller sågar i udlandet – eller online på diverse webshops – er her nogle gode tips, som du enten kan skrive dig bag øret, når du drager på tilbudsjagt.

LÆS OGSÅ De gratis konkurrencer er ikke gratis

Lav en liste over, hvad du vil købe

Lav en vareliste på forhånd, så du ikke køber unødvendigt skrammel og dermed kommer til at smide en masse penge ud af vinduet.

Det betyder naturligvis ikke, at der ikke skal være plads til impulskøb, for det er jo til dels det, som januarudsalg går ud på, groft sagt, men hvis du på forhånd er klar over, hvad du har brug for eller ønsker, så er der god chance for, at du ikke køber en masse andet først og dermed alligevel ikke har penge til det, du egentlig helst skulle ende med at købe.

Sammenlign priser

En anden god ting at gøre er naturligvis ikke bare at gå ud og købe dine varer det første og bedste sted. Hvis du virkelig vil spare det maksimale, så skal du naturligvis sørge for at sammenligne priserne på de samme varer fra forskellige butikker.

Online koster varen måske 10 % mindre end i den fysiske butik, og det er værd at undersøge.

LÆS OGSÅ Kongerne af tilbudsaviserne

Læg penge til side

Allerede måneder før udsalgsmåneden kan du spare penge sammen til januarsshopppingen. Det kan selvfølgelig være svært på grund af juleræs og gaver til familie, venner, folk og fæ, men det er vigtigt at huske på, at der altså er store besparelser i vente, hvis du kan vente.

Dette er muligvis ikke et relevant råd til dig lige nu, men det kan hjælpe dig i fremtiden til, hvordan du skal prioritere din økonomi.


Det var vores gode råd til, hvordan du får mere ud af januarudsalget. Kunne det bruges?

Hvis du har flere gode idéer, så er du velkommen til at kommentere det herunder.


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *