Med det vejr som vi har haft udenfor på det sidste, så er der ingen tvivl om, at mange af os går og drømmer os frem til sommer og sol. Det gør vi i hvert fald her på redaktionen, hvor juni, juli og august simpelthen ikke kan komme hurtigt nok!

Noget af det som især kendetegner “sommer” for os er FESTIVALLER. Det er en tid fyldt med frihed og afslapning sammen med ens nærmeste venner + en nabocamp fyldt med venlige fremmede. Uanset hvad – så er det i hvert fald en helt magisk tid.

Her er 3 råd til, hvordan du kan gøre den endnu bedre og nemmere.

1. Gode soveforhold

Mange af os (især os fyre) kan godt være lidt dovne og ustrukturerede, når det kommer til vores soveforhold. Vores telt ligner noget, der er løgn og “madrassen” er 0,5 tykt. Vi kunne ligeså godt ligge på jorden – og det gør altså ondt, hvis det er en længere festival.

Så gør nu jer selv en tjeneste og køb noget ordentligt – det er ikke al for dyrt og gør altså det hele noget lettere!

 

2. Powerbank

Vi må erkende, at vi lever i en tid, hvor vores smartphones kontrollerer vores liv – sådan er det bare. Og så må vi også tage konsekvensen af dette og købe powerbanks – som dem her, der kan holde til mange opladninger.

På denne måde kan vi både leve under den åbne himmel og samtidig have en digital connection til resten af verden. Fedt!

 

3. Varieret kost

Mange af os kommer til at leve af det samme junkfood dag efter dag, når vi er på festival, men det er altså ikke altid den bedste samt smarteste løsning.

Jeg kender i hvert fald følelsen af at være træt af det samme om og om igen – derfor kan det være smart at have noget rugbrød med samt noget pålæg, der kan holde sig uden køleskab.

Så får du lidt varieret at spise – i hvert fald til morgenmad og frokost – det er lækkert!

BT har før skrevet om dette her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *