Hvis du har børn, så bliver du også nødt til at holde en sjov fødselsdagsfest for dem, når den tid på året rammer. Dette er både en skøn dag, men for os forældre er det samtidig også en tid, der kan give ondt i maven, da du naturligvis ikke vil skuffe dine børn.

Men hvad vil “de unge” have nu til dags, og hvordan sikrer du dig at holde den perfekte børnefødselsdag, der ikke er “for lam” eller “unice”? Det kan være svært som forældre at vide, hvor grænsen går, og hvornår de små puds føler sig for voksne til gemmeleg og lagkage.

Derfor har vi lavet dette indlæg for at hjælpe dig lidt på vej. Hvis du gerne vil slippe for bekymringerne selv, så kan du altid få hjælp til din børnefest hos bornefest.dk, der kan gøre dit barns fødselsdag til året fest!

1. Skattejagt

Denne gamle kending er en klassiker, hvis du spørger mig. Alle børn elsker en god udfordring og naturligvis også slik. Derfor er det oplagt at lave en skattejagt, hvor børnene bliver udfordret på deres evner.

Dette er ligeledes en god måde at få 1 times tid til at gå med morskab, hvor børnene i sandhed bliver aktiveret.

Hvis I er særligt kreative, så kan i ved hver post have en lille ekstraudfordring eller leg, som giver børnene en sjov dag.

2. Få andre voksne med

Dette lyder måske lidt spøjst til at starte med, men hør: Ligesom du kunne fornemme i punkt nummer 1, så er en børnefødselsdag med mange aktiviteter en stor mundfuld. Derfor behøver I hjælp til at give den mest perfekte dag.

Hvis I kun er to voksne, så er en skattejagt med mange poster ikke muligt, da der samtidig skal gøres klar til mad og 1000 andre uforudsete ting.

3. Få dine andre børn passet

Denne dag er speciel for fødselaren og denne bør modtage al din opmærksomhed. Dette kan være svært, hvis en yngre bror eller søster konstant kæmper for din opmærksomhed.

Derfor anbefaler vi, at du får fødselarens søskende passet, så du også har mindre at tænke på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *