Den populære messaging-tjeneste WhatsApp, der blev opkøbt af Facebook i februar måned sidste år, vokser enormt hurtigt.

Mens mange brugere stadig venter på muligheden for at kunne snakke gennem app’en, er den dog stadig populær til messaging; ifølge Jan Koum, CEO hos WhatsApp er der nemlig nu over 700 millioner aktive brugere på tjenesten hver måned.

Tallet er en stigning fra 600 millioner aktive brugere tilbage i august, og i alt over 200 millioner aktive brugere mere hver måned, siden tjenesten blev opkøbt af Facebook for lidt under 120 milliarder kroner. Samtidig blev det også offentliggjort at der hver dag sendes svimlende 30 milliarder beskeder.

Til trods for den store mængde brugere, der hver dag benytter WhatsApp, har Facebook dog ingen planer om lige foreløbigt at tjene penge på tjenesten, mens brugerne dog har mulighed for at betale blot 99 cents – eller 6 kroner, for helt at slippe for reklamerne.

Mark Zuckerberg har tidligere udtalt, at de først vil se på flere måder at tjene penge ind til WhatsApp, når den populære tjeneste opnår 1 milliard brugere.

WhatsApp er tilgængelig på alle smartphoneplatforme, herunder Android, iOS, BlackBerry, Nokia S40, Symbian og Windows Phone.

Den største konkurrent lige nu er Line, der annoncerede at de havde 170 millioner aktive brugere i oktober 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *